ASTRO ZA SUBOTU I NEDELJU ima vazne poruke za vas! Jednom znaku se savetuje oprez!

ASTRO ZA SUBOTU I NEDELJU ima vazne poruke za vas! Jednom znaku se savetuje oprez!

13. Oktobra 2023 0 By Lela

Astro za subotu i nedelju za sve znake zodijaka. Saznajte sta vam zvezde  porucuju tokom naredna dva dana sto morate da znate.

Ovan

Dragi ovnovi,  astro za subotu i nedelju vam porucuje da ne oklevate i donesete odluku koja se tice vaseg posla. Nemojte slusati nikoga, vec se osamite i dobro razmilite sta vi zelite. Samo vi odlucujete u kom smeru ce ici vas zivot.

PROCITATE I: Narednih sedam dana nekim znacima ce doneti veliki preokret u zivotu, a nekome kraj ljubavne veze.

Bik

Dragi bikovi, naredni period vam savetuje oprez. Tokom naredna dva dana pazite se jednog kolege koji zeli da vam napakosti. Veoma je vazno da vas ne zavara uvlacenje i milo lice te osobe koja u sebi krije veoma losu osobu.

Blizanci

Dragi blizanci, pred vama su dani koji vam donose istinu. Vi cete saznati laz jedne osobe koja vam je bliska i toce vas pogoditi. Budite zadovoljni jer cete shvatiti ko vam radi iza ledja i kome ne mozete verovati nikako.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Rak

Dragi rakovi, pred vama je period koji ce vam doneti lepe mometne u ljubavi. Unaredna dva dana partner ce uciniti  nesto sto ce vas itekako  usreciti. Sprema vam se iznenadjenje koje ce vam itekako znaciti i doneti veliku srecu.

Lav

Dragi lavovi, astro za subotu i nedelju vam porucuje da je vreme da vise vremena posvetite sebi. Vreme je da se okrenete svojim potrebama i zeljama. Veoma je vazno da udovoljite sebi i da napunite baterije.

Devica

Drage device, pred vama su dva dana koje ce vam doneti neocekivano saznanje. Vi cete saznati da je jedna osoba koja vam je blizak prijatelj zaljubljena u vas. Ovo ce vas veoma iznenaditi i bicete pomalo tuzni zbog toga, jer vam je veoma drag prijatelj upitanju.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2