Ljubav u drugom delu oktobra: Do 31.oktobra je mnogo toga moguce, saznajte kakav plan imaju zvezde za vas znak zodijaka!

Ljubav u drugom delu oktobra: Do 31.oktobra je mnogo toga moguce, saznajte kakav plan imaju zvezde za vas znak zodijaka!

13. Oktobra 2023 0 By Dejana

 Ljubav i iznenadjenja koja slede. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite.

 

 

 OVAN

Ovnovi, u drugom delu oktobra, ljubav je u vazduhu! Ocekujte promene i budite spremni na njih. Mozda cete upoznati nekoga novog ili doci do promena na bolje ako ste vec u vezi. Nemojte se   bojati da pokazete svoje emocije.

 

 BIK

Bikovi, posvetite paznju svom partneru. Morate naci vremena i za ljubav, ne samo za karijeru. Ako vam nije lepo, razgovor je pravo i jedino resenje. Razgovarajte o stvarima koje vam smetaju ili cine srecnim. Vazno je da sada budete iskreni  da bi ste resili probleme.

 

 BLIZANCI

Bas vam i nece biti lako u ovom periodu. To je ono sto moramo da kazemo. Silno patite i to se vidi na vama. Ali, morate da znate da je doslo vreme da kazete onako kako jeste. Ako niste srecni, a u vezi ste, vreme je da svako krene svojim putem.

 

 

RAK

Rakovi, budite iskreni prema partneru i pokazite svoje emocije. U tome nema nista lose. Ovaj period moze doneti niz promena i cini se da vi sada ni sami ne znate sta je ono sto zapravo zelite. Vreme je da budete iskreni.

 

 LAV

Lavovi, posvetite vise vremena partneru. On je neko ko ceni male znakove paznje, a cini se da je vama sve sada prece od toga da mu se posvetite. Razmislite o tome i uzivajte u danima koji su sada pred vama.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 DEVICA

U drugom delu meseca morate vise vremena da posvetite svojoj voljenoj osobi. To je ono sto moramo da kazemo. Razmislite o tome i posvetite se sebi i svemu onome sto sledi. Bice ovo zanimljiv period za vas u svakom smislu.

 Nastavak na sledecoj strani….

Stranice: 1 2