Posledice pomracenja Sunca i mladog meseca u Vagi ce biti snazne ako ste ovo u horoskopu!

Posledice pomracenja Sunca i mladog meseca u Vagi ce biti snazne ako ste ovo u horoskopu!

14. Oktobra 2023 0 By Dejana

 Naredni period donosi promene koje mnogi zodijaci ne ocekuju. Evo na koga su pomracenje, i mlad mesec u Vagi, ostavili posledice!

VAGA

Mlad mesec je usao u vas znak, i naravno da je to ostavilo posledice. Moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da cete u danima koji su pred nama doci do svog cilja. Ali, vazno je da znate da je vrlo vazno da pazite sta zelite. Ukratko, posledice koje je mlad mesec ostavio na vas znak se ogledaju bas u tome sto cete dobiti nesto za cim dugo mastate. I dok vi sada mislite da ce to da vam ostvari sve snove, tek kada to dobijete, bice vam jasno da vam nije ni bilo potrebno.

Zao nam je sto to moramo da kazemo, ali u vasem slucaju ce se pokazati istinitost one stare poslovice ” pazi sta zelis, mozda ti se i ostvari…”

Pripadnici vaseg znaka koji su sada u vezi ce mozda biti zaproseni. I da, cak i ako volite voljenu osobu, moguce je da ce ovakav korak biti nesto sto niste zeleli. Mozda  cak i mislite da ce to da vam ostvari sve snove, ali kada se desi… Mozda cete prosto shvatiti da to nije to. Da vam to za srecu nije bilo potrebno.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Moramo da vas upozorimo da ovo ni u kom slucaju nisu dani kada treba da ulazete u novi posao. Ma koliko novca da imali, sacekajte kraj ovog meseca kako bi ste uplovili u nesto novo.

Vazno je da imate na umu da su sada pred vama dani tokom kojih vas cekaju vazne odluke. No, isto tako, pripadnici vaseg znaka koji su slobodni bi mogli imati osecaj da nisu voljeni, da im nista ne ide. Ne brinite zbog toga, to su samo posledice koje je pomracenje Sunca ostavilo, i nece dugo trajati. Uvek imajte na umu da je samoca bolja od toga da ste tamo gde niste srecni…

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2