Tarot karte otkrivaju sta vas ceka u sedmici od 16. do 22.oktobra!

Tarot karte otkrivaju sta vas ceka u sedmici od 16. do 22.oktobra!

15. Oktobra 2023 0 By Dejana

  Jos jedna nova sedmica je pred nama.Nova prilika za ljubav za neke znakove.

 

 OVAN

Tarot karte otkrivaju da je doslo vreme da se posvetite sebi. Vi ste znak koji ima veliko srce. Oduvek vam je bilo vazno da imate kraj sebe dobre ljude. Sada ce u vas zivot i uci neko kome cete biti jako vazni.

 

 BIK

U narednim danima treba da znate sta je ono sto zelite. Posvetite se sebi i onome sto vi zelite. Vazno je da ne obecavate ono sto niste u stanju da ispunite. Bice ovo zanimljivi dani za vas i sledi vam zaista lep period.

 

BLIZANCI

Moramo da kazemo da je doslo vreme da se posvetite sebi. Postoji neko iz vase proslosti ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Fokusirajte se na sebe i na svoje zelje. Cuda ce biti moguca.

 

 RAK

Ono sto je vrlo vazno da znate jeste da vas voli jedan lav. Da postoj neko ko je spreman da se bori za vas. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Bice ovo dani za vas i sreca o kakvoj ste mastali.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 LAV

Konacno cete moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo. Vi cete biti znak kojem sledi ostvarenje jedne velike zelje. Jedan rak je spreman da vam bude oslonac i podrska. Moguce je da cete dobiti sve do cega vam je stalo.

 

DEVICA

Morate znati sta je ono sto zelite. Cekaju vas neke velike odluke. Jedan rak je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Posvetite se sebi, ljubav vam kuca na vrata i cini se da konacno sve dolazi na svoje.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2