Ljubavne astro prognoze za narednih petnaest dana:Bitno je da neko slusa glas svog srca!

Ljubavne astro prognoze za narednih petnaest dana:Bitno je da neko slusa glas svog srca!

16. Oktober 2023 0 Von Dejana

VAGA

Moramo da kazemo da je bitno da ne dizete ruke od onog sto naumite. Sledi vam sjajan period i u narednim danima mozete doci do svog cilja. Vazno je da ostanete ono sto jeste i da se ni zbog koga ne menjate.

 

SKORPIJA

Bitno je da se ponasate u skladu sa svojim zeljama. Postoji neko iz vase proslosti ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Nemojte obecavati, nemojte ocekivati mnogo vec uzivajte u onome sto vec imate.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 STRELAC

Bice ovo sjajni dani za vas i ako ce neko moci da kaze da je dobio ono o cemu je mastao, onda ste to vi. Nemojte ocekivati cudo vec idite ka svom cilju korak po korak. Sve ostalo je na vama ovog ptia.

 

 JARAC

Ljubav je ono sto vam je na prvom mestu. Jedan rak je iskren u svojim namerama koje ima prema vama. Ostanite ono sto jeste i pustite da vam srce pokaze koji je zapravo pravi put ka sreci. Bice ovo sjajan period.

 

 VODOLIJA

Konacno su pred vama dani za emocije. Jedan rak je iskren u svojim namerama i planovima. Sada vam ljubav kuca na vrata i vi cete moci da kazete da ste dosli do svog cilja. Razmislite o svemu i dajte sebi vremena za vazne odluke.

 

 RIBE

Ne smete obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Imajte na umu da se u zivotu vrati sve pre ili kasnije. Bice ovo sjajan period za vas i nema sumnje da cete moci da kazete da vam je krenulo na svim poljima.

 

Seiten: 1 2