Nikada nisu prestali da se vole:Evo kojim znacima sledi pomirenje sa bivsim!

Nikada nisu prestali da se vole:Evo kojim znacima sledi pomirenje sa bivsim!

16. Oktobra 2023 0 By Dejana

 Moramo da naglasimo da je ljubav emocija koja je jaca od svega. Samim tim, vreme je da neko razmisli o svojim zeljama, i predje preko ponosa!

 

 STRELAC

Vi ste neko ko ima stav. Retko kada zavolite, vama uvek treba vise vremena da se prepustite, ali kada zavolite, vi nikada ne prebolite.

Cinjenica je da je u vasem srcu i dalje jedna bivsa ljubav. Vi ste mozda krenuli dalje, mozda ste na svaki moguci nacin pokusali da je zaboravite… No, nije uspelo. Vazno je da kazemo da ste vi znak koji ce upoznati drugu stranu te osobe. Da ce prosto doci do toga  da vam se ta osoba javi. Ona isto kao i vi, pati. I pokusava da vas zaboravi ali je ono sto vi osecate jedno prema drugome jace od svega. Vama ce sudbina dati sansu da nastavite tamo gde ste stali. To je na vama, da li ce do toga i doci ali treba da znate da je za pravu ljubav uvek pravo vreme.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Morate imati na umu da je vazno da se oboje zapitate gde ste gresili i da date sve od sebe da to ispravite. Ostanite ono sto jeste i posvetite se sebi, ali znajte da neke greske morate da ispravite i negde da korigujete svoje ponasanje. Ljubav moze da pobedi, bez imalo sumnje, ako je prava, ako je obostrana, i ako ste oboje spremni na kompromise.

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2