Tokom narednih dana:Rak dobija zanimljivu ponudu,Ribe ce doci do svog cilja…

Tokom narednih dana:Rak dobija zanimljivu ponudu,Ribe ce doci do svog cilja…

16. Oktober 2023 0 Von Dejana

 Vrlo je vazno da kazemo da ce naredni dani mnogo promeniti zivote nekih znakova zodijaka.

 

 OVAN

Tokom narednih dana ce doci do toga da dobijete priliku da vam se zelje ostvare. Vi ste neko ko ce moci da kaze da je dobio priliku da mu se zelje ostvare. Sve ostalo je samo na vama, pazite sta radite ovog puta.

 

 BIK

Moramo da kazemo da je doslo vreme da se i vama dese lepe stvari. Samo ostanite ono sto jeste i uzivajte u nizu lepih desavanja koja vas sada cekaju. Jedan rak je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Sve ostalo je na vama, vreme je da razmislite.

 

 BLIZANCI

Bitno je da ostanete ono sto jeste. Neko je spreman da vam u svemu bude oslonac i podrska. Vazno je da se ponasate u skladu sa svojim zeljama i da znate da je nekome do vas jako stalo. Sve ostalo je na vama.

 

RAK

Vazno je da kazemo da nema nimalo sumnje da su sada pred vama dani za ljubav. To je ono sto moramo da kazemo. Neko iz vase proslosti sa vama zeli da pokusa jos jednom. Da li cete toj osobi dati priliku ili ne, to je samo na vama.

 

 LAV

Vazno je da kazemo da su sada pred vama dani za velike odluke. Znak ste koji ce moci da kaze da mu se zivot promenio iz korena. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Naredni period ce biti zabavan.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 DEVICA

Samo nemojte davati nikome laznu nadu. To bi moglo skupo da vas kosta. Recite istinu ma kakva da ona bila. Neko iz vase proslosti je spreman da se bori za vas i da se trudi da vas vrati u svoj zivot. Razmislite o tome, iznenadjenja ce biti moguca.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2