Horoskop po ciganskim kartama otkriva sta vas ceka do kraja oktobra!

Horoskop po ciganskim kartama otkriva sta vas ceka do kraja oktobra!

17. Oktober 2023 0 Von Dejana

 VAGA

Ljubav je ono sto vam je sada na prvom mestu. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Dolaze dani tokom kojih ce neke vase zelje da se ostvare. Do kraja oktobra itekako sve moze da dodje na svoje.

 

 SKORPIJA

Moramo da kazemo da je bitno da ne dizete ruke od onog sto naumite. Posvetite se sebi i znajte da su sada dani kada je moguce da dobijete novu sansu za srecu. Sve ostalo samo je na vama. Nemojte ocekivati previse.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 STRELAC

Ljubav je ono sto vam je na prvom mestu. Imajte na umu da vam sada dolaze dani za iznenadjenja. Postoji neko iz vase proslosti ko je spreman da vam u svemu bude oslonac. Razmislite o tome, moguce je da dobijete sve o cemu ste mastali.

 

 JARAC

Konacno su pred vama dani za pravu ljubav. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Vrlo je vazno da donesete odluku i da razmislite o svemu. Jedan rak je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu.

 

VODOLIJA

Vazno je da znate sta je ono sto zelite. Do kraja ovog meseca vas cekaju velike odluke. Nemojte obecavati previse vec uzivajte u onome sto imate. Bitno je da budete iskreni prema onima do kojih vam je stalo.

 

 RIBE

Ovo ce biti period za promene. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Moguce je da ce vam sreca pokucati na vrata brze nego sto mozete da zamislite. Ovo ce biti zanimljivi dani.

Seiten: 1 2