Mars je u znaku Skorpije do 24.novembra:Evo sta to znaci za tvoj znak zodijaka!

Mars je u znaku Skorpije do 24.novembra:Evo sta to znaci za tvoj znak zodijaka!

17. Oktober 2023 0 Von Dejana

 Mars je 12.oktobra usao u znak skorpije. Skorpija, kao znak koji zna sta zeli, itekako ima snazan uticaj…

 

 OVAN

Vama to sto je mars u znaku skorpije nista ne znaci. Jedan ste od retkih znakova na koje nece imati uticaj. Posvetite se sebi i uzivajte u onome sto sledi. Sada je vreme da sebe stavite na prvo mesto.

 

 BIK

Mars u znaku skorpije na vas ima uticaj tako sto vise nego ikada zelite da imate nekoga. Vasa potreba da budete voljeni je velika. Postoji neko do koga vam je stalo i imate zelju da ta osoba bude pored vas.

 

BLIZANCI

Bitno je da kazemo da je pred vama period kada cete morati da donesete neke odluke. Neki od vas sada uzivaju u svojoj samoci. To je u redu, ali je vrlo vazno da nikome ne dajete laznu nadu. Nemojte obecavati mnogo.

 

 RAK

Ljubav ce vama u danima koji su pred nama biti na prvom mestu. Bitno je da se ponasate u skladu sa svojim zeljama. Vazno je da znate da postoji neko iz vase proslosti ko bi zeleo da vasa ljubavna prica ima nastavak.

 

 LAV

Nemojte dozvoliti da vas neko menja. Ako vas neko ne voli takvi kakvi jeste, onda treba da znate da vas i ne zasluzuje. Sve ostalo je samo na vama. Bice ovo zanimljiv period i cini se da ce doci dani za velike odluke.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 DEVICA

Ljubav je ono sto vam je na prvom mestu. Ostanite ono sto jeste i uzivajte u nizu lepih desavanja koja vas sada cekaju. Bitno je da ostanete iskreni i da ne krijete sta je ono sto od zivota zelite. Bice ovo zanimljiv period.

 Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2