Astro za CETVRTAK I PETAK! Neko ce saznati gorku istinu, dok jarca ceka iznenadjenje!

Astro za CETVRTAK I PETAK! Neko ce saznati gorku istinu, dok jarca ceka iznenadjenje!

18. Oktober 2023 0 Von Lela

Vaga

Drage vage, astro za cetvrtak i petak vam porucuje da se konanco opustite. Konacno cete dobiti mir koji vam je preko potreban. Vi bi mogli da se usredsredite na drage osobe i uzivate u ljubavi koju vam pruzaju. Zasluzili ste to.

Skorpija

Drage skorpije, pred vama su dva dana u kojima cete biti odlucni da resite problem kada je vas emtivan zivot u pitanju. Vreme je da sami sebi date odgovor na pitanje da li vasa veza ima smisla. Da li ste vi iskreno srecni u njoj?

Strelac

Dragi strelcevi, vi ste osoba koja se ne boji obaveza i posla. To ce se itekako pokazati u naredna dva dana i nadredjeni ce to i primetiti. Moguc je novcani dobitak koji ce vas dodatno motivisati za dalje. Ova dva dana ce vas zaista usreciti.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Jarac

Dragi jarcevi, astro za cetvrtak i petak ima jedno veliko iznenadjenje za vas. Vama ce se vratiti u zivot osoba iz proslosti i to ce vas potpuno zbuniti. Necete dopustiti da se to primeti, ali morate nekada ciniti ono sto vam srce porucuje da zeli.

Vodolija

Drage vodolije, naredna dva dana vam nose jedno veliko iznenadjenje. Vi cete shvatiti da je osoba koju smatrate prijateljem i to dugo, ustvari zaljubljena u vas. Ova osoba ce vas potpuno fascinirati svojim pristupom i shvaticete koliko je zanimljiva i koliko vas nasmejava.

Ribe

Drage ribe, pred vama je period u kome cete uzivati u miru. Ovo je upravo ono sto vam je potrebno i vi cete moci da se fokusirate na svoju porodicu i najmilije.

Seiten: 1 2