Ljubav do 31.oktobra:Sreca,raskid,ali nekome i slomljeno srce!

Ljubav do 31.oktobra:Sreca,raskid,ali nekome i slomljeno srce!

18. Oktobra 2023 0 By Dejana

 Ljubav je ono sto vam nedostaje. Moramo da kazemo da sledi sjajan period, ali da ce biti i onih koji ce silno patiti…

 

  OVAN

Vazno je da kazemo da ovo nije pravo vreme za ljubav. To je ono sto moramo da naglasimo. Doslo je vreme kada  treba da se fokusirate na karijeru, a ne na emocije. Neko iz vase proslosti zeli sa vama jos jednu sansu, to treba da znate.

 

 BIK

Ljubav je vama inace jako vazna. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da je doslo vreme da vam krene na bolje. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Itekako je moguce da cete dobiti novu priliku.

 

 BLIZANCI

Bitno je da ne dizete ruke od onog sto naumite. Ostanite ono sto jeste i nemojte se ni zbog koga menjati. Treba da znate da vam nije prijatelj svako ko vam kaze da to jeste. Pazite sta radite, sledi zanimljiv period.

 

 RAK

Vrlo je vazno da znate sta je ono sto zelite. Neko je spreman da vam u svemu bude oslonac. Bitno je da ne dizete ruke od onog sto zelite i da ne dozvolite da vas prepreke pokolebaju. Ostanite ono sto jeste.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 LAV

Ljubav je jako vazan faktor u vasem zivotu. To je bitno da naglasimo. Ali, imajte na umu da je bolje i da budete  u skladu sa svojim zeljama i emocija. Neko je spreman da se bori da vas usreci, sve ostalo je sada na vama.

 

 DEVICA

Ljubomora ce vam biti veliki problem. To je ono sto moramo da kazemo ali vi treba da znate da ste u pravu. Osoba sa kojom ste nije iskrena prema vama. Zao nam je sto to moramo da kazemo ali ovo prosto nisu dani za srecu…

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2