Tarot karte otkrivaju sta vas ceka u sedmici od 22. do 29.oktobra!

Tarot karte otkrivaju sta vas ceka u sedmici od 22. do 29.oktobra!

19. Oktobra 2023 0 By Dejana

Sledi zadnja sedmica u mesecu oktobru. Evo sta donosi i kome se to uskoro sve menja…

 

 OVAN

Tarot karte otkrivaju da su sada pred vama dani za pravu ljubav. To je ono sto moramo da naglasimo. Pred vama su dani za velike zelje i cini se da cete konacno moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je zapravo stalo.

 

 BIK

Ljubav je ono sto vam je na prvom mestu. Cini se da cete konacno moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je zapravo stalo. Nekome ste jako vazni i postoji neko ko je spreman da vam u svemu bude podrska.

 

BLIZANCI

Ljubav je ono sto vam sada jako nedostaje. Tarot karte predvidjaju da vama sledi jako zanimljiv period i da cete tek moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je zapravo stalo. Cini se da vam sledi jedan jako lep period.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 RAK

Moguce je da su sada pred vama dani za pravu ljubav. Ostanite ono sto jeste i uzivajte u nizu lepih desavanja koja vas sada cekaju. Cuda ce biti moguca cak i ako ne verujete u njih. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite.

 

 LAV

Ono sto moramo da kazemo jeste da je moguce da su sada pred vama dani za promene. To je vrlo vazno da kazemo. Sledi vam prilika da se neke zelje ostvare. Moguce je da cete konacno doci do svog cilja.

 

 DEVICA

Konacno je doslo vreme da se kolo srece okrene. Ljubav je ono sto vam je na prvom mestu. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Bice ovo dani za pravu ljubav i cini se da nema nimalo sumnje da iznenadjenja tek slede.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2