Neko ce moci da kaze da je konacno spoznao sta znaci prava ljubav:Divne ljubavne astro vesti!

Neko ce moci da kaze da je konacno spoznao sta znaci prava ljubav:Divne ljubavne astro vesti!

25. Novembra 2023 0 By Dejana

VAGA

Bice ovo dani za velike promene. Postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Ucinite ono sto vam nalaze vase srce. Jedan rak je spreman da vam bude oslonac i rame za plakanje. Ucinite kako vam nalaze vase srce.

 

SKORPIJA

Ljubav vam kuca na vrata i cinjenica je da za vas imamo divne astro vesti. Neko ce konacno biti spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Sve ostalo je samo na vama. Da li cete nekome dati sansu ili ne, to samo vi znate. No, nemojte obecavati previse.

 

STRELAC

Bice ovo dani za pravu ljubav. Sve ostalo je samo na vama. Nemojte mariti za tudja misljenja vec pustite da vase srce odluci sta je za vas najbolje. Sve ostalo je na vama, moze vam biti lepo cak i ako ste sami i slobodni. Mislite o tome.

 

JARAC

Ono sto je bitno da kazemo jeste da vas voli jedan rak. Da je odan, iskren i veran i spreman da vam u svemu bude oslonac. Nemojte mariti za tudja misljenja, ljubav svakako da moze da vam se desi. Bice ovo zanimljivi dani.

 

VODOLIJA

Jako je bitno da kazemo da dolaze dani za srecu. Jednom raku je stalo do vas i spreman je da vam sve to dokaze i pokaze na delu. Budite ono sto jeste i razmislite o svemu. Sledi vam divan period i sreca ce konacno biti na korak od vas.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RIBE

Ono sto treba da znate jeste da vas voli jedan lav. Da je odan i spreman da vam u svemu bude podrska. Nemojte mariti za tudja misljenja, ona su bila i ostala nevazna i nebitna. Neka vase srce odluci.

Stranice: 1 2