Vladavina strelca je tek pocela, a ovo su znaci koji ce do 21.decembra imati najvise srece!

Vladavina strelca je tek pocela, a ovo su znaci koji ce do 21.decembra imati najvise srece!

25. Novembra 2023 0 By Dejana

VAGA

Odlicno ste raspolozeni i tako ce i ostati u danima koji su pred nama. Vama ce vladavina strelca biti jako lep i uspesan period. Sve ostalo je na vama jer vi treba da znate sta je ono sto zelite i sta je ono sto vam zapravo za srecu treba.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Neko je spreman da vam bude oslonac i podrska. Sve ostalo je na vama. Znajte da vam moze biti lepo cak i ako ste sami i slobodni. Postoji neko ko vas voli iskreno i ko je spreman da vam svoju ljubav na delu dokaze i pokaze. Mislite o tome.

 

STRELAC

Bice ovo dani za promene. Ono sto je vazno da kazemo jeste da slede dani za velike stvari. Moguce je da cete opstati u svojim ciljevima. Jedan rak je spreman da vam svoje emocije dokaze i pokaze na delu. Sve ostalo je na vama.

 

 JARAC

Morate znati sta je ono sto zelite. Budite iskreni u svojim namerama i slusajte glas svog srca. Ono itekako zna sta je ono sto je za vas najbolje. Doslo je vreme da razmislite o svemu. Neke odluke su samo na vama.

 

 VODOLIJA

Moramo da kazemo da ce vladavina strelca biti prilika da se posvetite sebi. Moze vam biti lepo cak i ako ste sami i slobodni. Jednom raku je stalo do vas i voli vas iznad svega. Bitno je da slusate glas svog srca jer sve dolazi na svoje.

 

 RIBE

Ono sto je vazno da kazemo jeste da slede dani za promene. Neko vas voli iznad svega. Ostanite ono sto jeste i pustite da vas vodi vase srce. Bice ovo sjajni dani za vas i ljubavi vam svakako nece nedostajati. Imajte na umu da su cuda moguca.

Stranice: 1 2