Horoskop po ciganskim kartama za decembar:Zavirite u tajne svoje sudbine!

Horoskop po ciganskim kartama za decembar:Zavirite u tajne svoje sudbine!

27. Novembra 2023 0 By Dejana

Dragi nasi, jos samo par dana i pocinje decembar. Ovo moze da bude mesec za ljubav i za promene, sve ostalo je samo na vama….

 

 

OVAN

Decembar ce za vas biti vreme kada cete se fokusirati na posao i na postavljanje ciljeva za narednu godinu. U ljubavi, mozete ocekivati promene na bolje. Jako je vazno da pazite sta obecavate. Poslovno, budite pazljivi u komunikaciji kako bi ste izbegli nesporazume. Vazno je i da obratite paznju na svoje zdravlje.

 

BIK

Bikovi ce u decembru osecati potrebu za stabilnoscu i sigurnoscu na svim poljima zivota. Zelecete da promenite neke stvari. U ljubavi, budite otvoreni za nove ideje, a na poslu iskoristite svoju kreativnost. Zdravlje moze biti problem, pa se posvetite redovnim vezbama i zdravoj ishrani.

 

BLIZANCI

Decembar ce vama doneti zanimljiv mesec pun kada ce i nemoguce biti moguce. U ljubavi, budite iskreni i otvoreni, a na poslu budite spremni na izazove. Vazno je naci kompromis izmedju obaveza i odmora kako bi ste sacuvali svoje  zdravlje. Znajte da nije moguce da sve bude onako kako bi ste vi zeleli i hteli.

 

RAK

Rakovi ce u decembru osecati  jacu potrebu da vole i da budu voljeni. U ljubavi, posvetite se partneru, a na poslu budite fokusirani na svoje ciljeve. Obratite paznju na svoje zdravlje i znajtr da zaista morate vise da mislite na sebe i na ono do cega vam je licno stalo. Morate naci kompromis u svemu.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

LAV

Vi cete u decembru prosto sijati na svaki moguci nacin i boriti se da dobijete ono do cega vam je zapravo stalo. U ljubavi, izrazite svoja osecanja, a na poslu dajte sve od sebe. Ovog puta ce vam se to i isplatiti. Vazno je da se brinete o svom izgledu i zdravlju, pa posvetite paznju  tome da pazite sta jedete.

 

DEVICA

Decembar ce biti vreme organizacije i planiranja za buducnost. U ljubavi, budite pazljivi prema partneru, a na poslu se posvetite detaljima. Zdravlje ce zahtevati  pracenje, pa se posvetite redovnim lekarskim pregledima. Zaista morate svoj zivot da uzmete u svoje ruke kako se ne bi ste kasnije kajali.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2