Horoskop za naredni period:Dolaze dani za srecu i lepa desavanja…

Horoskop za naredni period:Dolaze dani za srecu i lepa desavanja…

29. Novembra 2023 0 By Dejana

 VAGA

 Ono sto moramo da kazemo jeste da dolaze dani za promene. Da ste vi neko ko ce spoznati sta je ono sto hoce i sta vam zapravo treba za srecu. Nemojte odustajati od onog sto naumite, postoji neko ko vas voli iskreno i ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Cini se da slede dani za promene koje sada bas i ne zelite.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Bice ovo zanimljiv period za vas. Samo nemojte odustajati od onog sto naumite, jer treba da imate na umu da su sada pred vama dani kada cete doci do svog cilja. Razmislite o tome, sve ce ovog puta biti moguce. Mislite o tome.

 

STRELAC

Ljubav vam kuca na vrata. Doslo je vreme da se posvetite sebi i da uzivate u naletu emocja. Neko je spreman da vam u svemu bude oslonac i podrska. Sve ostalo je na vama, nemojte obecavati ono sto ne mozete da ispunite. Bice ovo jako zanimljiv period, sve ostalo je samo na vama.

 

JARAC

Ono sto je vazno da kazemo jeste da su dosli dani za promene. Jednom raku je stalo do vas  i voli vas vise nego sto mislite. Nemojte odustajati od onog sto zelite vec krenite ka svom cilju. Naredni period moze da bude jako talican za vas i da vam se osmeh vrati na lice nakon niza suza.

 

 VODOLIJA

Ljubav je ono sto vam nedostaje. Postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Mislite o tome. Sledi vam prilika da se zelje ostvare i cini se da cete uspeti u svojim namerama brze nego sto mislite. Sve ostalo je samo na vama, krenite dalje i uzivajte u svemu.

 

 RIBE

Ljubav vam je na prvom mestu. Doci ce do toga da dobijete priliku da se uverite da vas neko voli. Da postoji neko ko je iskren u svojim namerama sa vama. Sve ostalo je na vama, vazno je da ne dizete ruke od svojih planova i zamisli. Sve ce doci na svoje brze nego sto mislite.

Stranice: 1 2