Od karme niko nije pobegao:Evo koji zodijaci ce morati da se suoce sa karmom!

Od karme niko nije pobegao:Evo koji zodijaci ce morati da se suoce sa karmom!

29. Novembra 2023 0 By Dejana

 Horoskop karme. Hteli to ili ne, ove znakove ceka suocavanje sa njom. Zato sto svako dobije ono sto zasluzuje.

 

LAV

Ne vredi vam da bezite od karme. Vi ste znak koji je spreman da istraje u onome sto naumi. Neko ste ko zna gde je pogresio iako vi to mozda nikada ne bi ste priznali.

Moramo da kazemo da su sada pred vama dani tokom kojih cete shvatiti da ste izgubili nekoga ko vas je iskreno voleo. Imali ste nekoga ko je bio spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu ali vam je ta ljubav i sve sto vam je ta osoba dala … Bilo malo. Ne vredi vam da bezite od karme jer cete svakako da shvatite da ste pogresili. Moguce je da ce doci do toga da se uverite da je ta osoba krenula dalje i da vise nije sama. To ce vam slomiti srce. Znak ste koji ce tek moci da kaze da je  naucio zivotnu lekciju. Zelecete da vratite vreme, imacete potrebu da promenite neke stvari.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Mozda cete cak biti i spremni da se borite svim srcem za tu osobu i zeleti da je vratite u svoj zivot ali to nece biti moguce. Ona je konacno spoznala svoju vrednost. A vas tek ceka saznanje da ste izgubili nekoga ko vas je voleo vise od svega. Nekoga ko je bio spreman da se bori da vas usreci kao niko nikada ranije.

Od karme se ne bezi, karma svakoga stigne pa ce tako ovog puta i vas. I vi nista ne mozete da uradite kako bi ste to promenili.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2