CIGANSKI LJUBAVNI VIKEND HOROSKOP: Bikovi će se radovati, dok OVOM znaku stiže poruka!

CIGANSKI LJUBAVNI VIKEND HOROSKOP: Bikovi će se radovati, dok OVOM znaku stiže poruka!

30. Novembra 2023 0 By Leontin Leontin

 

VAGA

Drage vage, vama će vikend biti naporan. Vaš partner će poverovati u neke laži o vama i vama neće biti lako da pređete preko svega toga. Zaista vam dolaze brojne nesuglasice sa vašim partnerom zbog kojih ćete biti pod velikim stresom.

ŠKORPIJA

Drage škorpije, vikend će vam doneti neočekivanu, a jako bitnu poruku. Vama će se prosto tokom vikenda desiti neke stvari kojima se vi sada ne možete nadati. Vama vikend donosi dešavanja koja bi mogla imati veliki uticaj na vaš život.

STRELAC

Dragi strelci, vi ćete tokom vikenda saznati nešto neverovatno značajno. Ono što vas očekuje jeste ostvarenje jednog vašeg jako velikog cilja. Uskoro će vam se ostvariti jedan veoma bitan cilj zbog kojeg ćete imati mnogo razloga za optimizam.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

JARAC

Dragi jarčevi, vama uskoro dolaze dešavanja zbog kojih ćete početi da verujete u neke lepše i bolje dane. Jednostavno vam vikend donosi niz pozitivnih dešavanja i vi ćete zbog toga imati jako mnogo razloga za onaj najveći mogući optimizam.

VODOLIJA

Drage vodolije, vama će vikend doneti niz problema i to jako velikih problema. Nažalost, očekuju vas dešavanja sa kojima nećete moći da budete zadovoljni. Vi ćete tokom vikenda imati mnogo razloga za veliku zabrinutost.

RIBE

Drage ribe, vama će vikend doneti neka dešavanja kojima se vi sada ne možete nadati. Ono što vas očekuje jesu dešavanja koja će biti vezana za vašeg bivšeg partnera. Vama će postati jasno da vas ta osoba nije uspela zaboraviti.

Stranice: 1 2