Ciganski vikend horoskop: Ribe će tugovati, Rakovima stiže nagrada, dok OVOM znaku stiže nešto lepo!

Ciganski vikend horoskop: Ribe će tugovati, Rakovima stiže nagrada, dok OVOM znaku stiže nešto lepo!

30. Novembra 2023 0 By Leontin Leontin

 

VAGA

Drage vage, vama će vikend obeležiti novčani dobitak o kojem vi sada ne možete ni razmišljati. Vas prosto očekuje veoma bitan novčani dobitak i on će vam omogućiti samo mnogo razloga za optimizam. Tokom vikenda vas očekuje tako mnogo toga dobrog.

ŠKORPIJA

Drage škorpije, vama će vikend doneti neka dešavanja zbog kojih ćete imati mnogo razloga za onaj najveći mogući optimizam. Prvo ćete rešiti probleme, pa vas onda posle toga očekuju neki trenuci na planu ljubavi koji će vam takođe značiti.

STRELAC

Dragi strelci, vi ćete tokom vikenda imati mnogo razloga za tugu. Nažalost, vas će neke osobe do kojih vam je stalo razočarati i vama zbog toga zaista neće biti lako. Vikend će vam doneti dešavanja zbog kojih ćete biti pod velikim stresom.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

JARAC

Dragi jarčevi, vama vikend neće biti lep nego će vam biti jako težak. On će vam doneti niz problema, a vama će posebno teško pasti ljubavni problemi. Vi tokom vikenda zaista nećete moći da budete zadovoljni sa onim što vas očekuje.

VODOLIJA

Drage vodolije, vama vikend donosi dešavanja i to brojna dešavanja. Prvo će vam se desiti nešto neočekivano vezano za posao što će vam teško pasti, ali vas posle toga čeka nešto zaista veoma lepo na planu ljubavi vašeg života.

RIBE

Drage ribe, vama će vikend doneti tugu. Ciganski vikend horoskop otkriva da će vam se desiti neke veoma negativne i loše stvari. Vi tokom vikenda nećete moći da budete zadovoljni sa svim onim što vam dolazi i u to nema dileme.

Stranice: 1 2