Nedeljni horoskop :Sve je moguce,cuda su u najavi!

Nedeljni horoskop :Sve je moguce,cuda su u najavi!

1. Decembra 2023 0 By Luca

Dolaze dani kada ce nastupiti promene koje jedan zodijak nikako nije ocekivao..

  OVAN

Moramo da kazemo da vama slede dani  kada ce vam konacno biti jasno da postoji neko ko prema vama gaji posebne emocije. Moguce je da je u pitanju jedan lav koji  bi sve uradio da vas usreci. Imajte na umu da treba da mu date sansu.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 BIK

Vrlo je vazno da kazemo da cete u danima koji su pred nama shvatiti da vas neko iskreno voli. Da nema sumnje da postoji neko ko bi za vas sve uradio. Nemojte odustajati od onog sto naumite.

 

 BLIZANCI

Moramo da kazemo da cete vi u danima koji su pred nama shvatiti da vas voli jedan rak. Da je iskren prema vama i da mu je iskreno stalo. Samo od vas zavisi hocete li mu dati priliku ali nema sumnje da moze da vas usreci.

 

 RAK

Sve je u redu. Ova sedmica ce proteci mirno  i nece biti vecih problema. Jako je vazno da kazemo da cete u danima koji su pred nama shvatiti da postoji neko ko prema vama gaji posebne emocije.

 

 LAV

Sad nije vreme za ponos. To je ono sto moramo da kazemo. Iz dana u dan vam je sve jasnije da je jedan lav bio i ostao u vasem srcu. Moramo da kazemo da je izvesno da dolaze dani za promene. Bas kao sto zasluzujete.

 

DEVICA

Jako je vazno da kazemo da ce sledeca sedmica biti jako lepa kada ste vi u pitanju. Posle niza razocarenja moguce je da cete konacno shvatiti da postoji neko ko je spreman da vas voli na pravi nacin. Nemojte odustajati od svojih namera i planova.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2