Ovim znacima sledi pomirenje sa bivsim partnerom: Sreca je tu,zaboravite na ponos!

Ovim znacima sledi pomirenje sa bivsim partnerom: Sreca je tu,zaboravite na ponos!

3. Decembra 2023 0 By Dejana

Vrlo je vazno da kazemo da dolaze dani za iznenadjenja. Ovim znacima se javlja bivsa ljubav. Mozda ce doci do pomirenja.

 

 OVAN

Pomirenje sa bivsim partnerom je izvesno. Jedna osoba iz vase proslosti nikada nije prestala da vas voli. Sve ostalo je na vama. Doci ce do toga da vam se javi i da vam otvoreno prizna da nikada nije prestala da misli na vas. Jako je vazno da imate na umu da ce ovo biti sjajan period i da su sada pred vama dani kada mozete da nastavite tamo gde ste stali. Sve ostalo je samo na vama.

Vazno je da kazemo da je ovo period kada oboje treba da shvatite gde ste pogresili i da ucinite sve sto mozete kako bi ste mogli da ispravite gresku i da vam ovog puta krene na bolje.

Ono sto je takodje jako vazno da naglasimo jeste da je vasa bivsa ljubav spremna na promene. No, morate i vi isto da uradite jer ljubav kao ljubav nece biti dovoljna. Mislite o tome.

 

 STRELAC

Dragi nasi, vi ste znak kojem sledi ostvarenje jedne velike zelje. Jasno je da nema nimalo sumnje da cete moci da kazete da vam je krenulo na svim poljima. Ali, pre svega, vi ste znak koji ce moci da kaze da je voljen. Postoji neko iz vase proslosti ko je spreman da vam bude podrska, oslonac, rame za plakanje i jos mnogo toga. Sve ostalo je na vama i nema sumnje da cete moci da kazete da vam je na svim poljima krenulo na bolje.

Ono sto je vrlo vazno da dodamo jeste da ce ovo biti period kada  cete uspeti u svojim namerama i uspeti da iskoristite svaki dan na najbolji moguci nacin. Nemojte obecavati mnogo ali imajte na umu da ljubav jedino jeste vazna i da sve ostalo moze da se zanemari. Ponosu ovog puta nema mesta.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2