U danima koji dolaze:Ovan dobija ono sto dugo zeli, Bik se silno kaje…

U danima koji dolaze:Ovan dobija ono sto dugo zeli, Bik se silno kaje…

5. Januara 2024 0 By Dejana

 VAGA

U danima koji su pred nama vi cete biti znak koji ce imati mnogo srece. Vazno je da znate da je za vas sada i nemoguce moguce. Mozda cete konacno upoznati nekoga ko ce vas voleti na nacin na koji vas niko nikada nije voleo.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Posvetite se sebi. Iznenadjenja ce biti moguca bez imalo sumnje. Nemojte ocekivati cudo. Moze vam biti lepo cak i ako ste sada sami i slobodni. Ovo ce biti jako lep period bez imalo sumnje kada ste vi u pitanju.

 

 STRELAC

Ono sto je vazno da kazemo jeste da su sada pred vama dani za emocije. Nemojte ocekivati cudo. Bice ovo dani tokom kojih stizete do svog cilja i tokom kojih cete iskreno uzivati. Sve ostalo je na vama. Moze vam biti lepo u svakom slucaju.

 

 JARAC

Ljubav je ono sto vam treba. Da imate nekoga na koga mozete da se oslonite i nekoga ko ce vas voleti na nacin na koji zapravo i zelite i zasluzujete. Jednom raku je stalo do vas i nema sumnje da su njegove emocije prema vama iskrene.

 

 VODOLIJA

Ono sto je vazno da kazemo jeste da je doslo vreme za ljubav. Sledi vam prilika da vam se zelje ostvare. Sve ostalo je na vama. Nemojte ocekivati cudo. Moze vam biti lepo cak i ako ste sami i slobodni. To je vrlo vazno da kazemo.

 

 RIBE

Nemojte ocekivati cudo. Moze vam biti lepo cak i ako ste sami. Nemojte ocekivati da se neko promeni. Ljudi se retko kada menjaju. Cini se da gubite vreme na nekoga ko ne zna da vas ceni. Zao nam je zbog toga.

Stranice: 1 2