Izaberi jedno slovo i saznaj koja je tvoja poruka za 2024.godinu!

Izaberi jedno slovo i saznaj koja je tvoja poruka za 2024.godinu!

16. Januara 2024 0 By Dejana

Dragi nasi, pred vama je danas jos jedan test licnosti. Ovog puta, mozete birati izmedju tri slova. Ono koje vas najvise privlaci otkrice mnogo toga…

 

 AKO STE IZABRALI SLOVO A:

Slovo A je znak da su velike sanse da vi sada bas i niste zadovoljni svojim zivotom. Cini se da se ponasate kao da je sve u redu, ali da zapravo nista nije. Dakle, pre svega, poruka koju imamo za vas jeste da budete iskreni.

Ako ste u vezi u kojoj vam nije lepo, krenite dalje.Recite to. Budite otvoreni prema toj osobi jer nema nimalo sumnje da su sada pred vama dani kada cete upoznati nekoga ko ce vas voleti svim srcem. Jasno je zapravo da ste vi to zasluzili.

Ono sto moramo da kazemo jeste da vama sledi sjajan period i da cete napokon upoznati nekoga ko ce vasem zivotu dati novi smisao. Ali, da bi se desilo da dodje osoba koja ce biti prava, vi prvo morate onoj koja je pogresna da okrenete ledja.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Slovo A nosi poruku da je krajnje vreme da uzmete svoj zivot u svoje ruke. To ne znaci da ste sebicni. To samo znaci da ste shvatili da necete ziveti vecno.

 

 AKO STE IZABRALI SLOVO B:

Vi duboko u svojoj dusi patite zbog proslosti. Mozda deluje da ste srecni ali prava istina je zapravo drugacija. Neko ste ko cini sve da uziva u onome sto ima ali vi ste zapravo potajno tuzni, usamljeni i prazni. Potrebno vam je da imate nekoga ko ce vas voleti, ali cini se da polako ali sigurno shvatate da je samo ta jedna osoba iz vase proslosti ona prava. Da ste jedino kraj nje vi oni pravi, srecni, odani, verni. To je ono sto moramo da kazemo.

Dolaze vam dani tokom kojih cete iskreno uzivati i moramo da kazemo da je poruka koju nosi ovo slovo upravo takva da treba da cinite ono sto nalaze vase srce. Ma kako da se vama cinilo, ma koliko da vama bilo tesko.. Samo se prepustite ljubavi i emocijama koje vam sada slede. Jer, bitno je da kazete istinu i da se ponasate u skladu sa onim sto vase srce zeli. Sada za ponos nema mesta.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2