U narednim danima:Nekome ce srce biti slomljeno,a evo kome sledi fatalna ljubav!

U narednim danima:Nekome ce srce biti slomljeno,a evo kome sledi fatalna ljubav!

16. Januara 2024 0 By Dejana

VAGA

Nemojte kriviti voljenu osobu za sve probleme u vezi. Ponekad i vi pravite greske, pa se potrudite resiti zajednicke probleme i iskreno izrazite svoja osecanja. Vazno je da znate sta je ono sto zelite.

 

SKORPIJA

Da bi ljubav bila uspesna, obe strane moraju uloziti trud. Trenutno to nije slucaj kod vas, a ponos je prepreka koju morate prevazici. Dakle, doslo je vreme kada morate da se posvetite sebi i onome do cega vam je stalo.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

STRELAC

Slobodne strelceve ocekuje dobar period. Imate priliku za novo poznanstvo koje bi moglo prerasti u ljubav. Nema potrebe zuriti, pustite da se stvari odvijaju polako. Sve moze da dodje na svoje.

 

JARAC

Ako ste u vezi, pred vama je period pun ljubavi i lepih trenutaka. Partner vam moze dokazati ozbiljne namere, mozda ce cak doci i do prosidbe. Jasno je da ste vi zasluzili da vam se dese neke lepe stvari.  Dugo ste cekali na to, ali konacno sve dolazi na svoje.

 

VODOLIJA

Ovaj period donosi ljubavne dileme. Razmislite o tome sta vase srce zaista zeli pre nego donesete odluke koje bi mogle slomiti srce nekome drugome.Vazno je da budete iskreni. Nema razloga da bilo kome dajete laznu nadu, istina je uvek najbolji izbor.

 

RIBE

Iako ljubav nije u prvom planu, posao ce procvetati. Fokusirajte se na svoje obaveze, a rezultati ce biti veliki i takvi da necete zazaliti. Ne zaboravite da ljubav dolazi kad joj je vreme. Ne moze nista da se desi onda kada mi to zelimo vec kada je sudjeno. No, dajte sebi vremena.

 

Stranice: 1 2