Uvek imajte na umu da karma nikome ne ostaje duzna:Astro prognoze za naredne dane!

Uvek imajte na umu da karma nikome ne ostaje duzna:Astro prognoze za naredne dane!

18. Januara 2024 0 By Dejana

 Svi mi nekad gresimo. Ljudi smo, i to je u nasoj prirodi. Ali, karma postoji!

 

 OVAN

Nema razloga za brigu. Karma je na vasoj strani ovog puta. Ako ce neko moci da kaze da je dobio ono sto zeli onda ste to vi. Vi inace vazite za osobu koja voli svim srcem. Sada cete konacno pronaci nekoga ko ce uzvratiti istom merom.

 

 

 BIK

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da vama slede dani za kajanje. Vi duboko u svojoj dusi zapravo znate sta ste uradili. Znate prema kome niste bili fer. Sada vam jedino ostaje da sve to prihvatite i da se suocite sa posledicama.

 

 BLIZANCI

Doneli ste neke lose odluke i povredili ljude do kojih vam je stalo. To je ono sto je izvesno. Moramo da kazemo da su sada pred vama dani tokom kojih cete zazaliti zbog toga. Mozda ce vam neko od njih vratiti istom merom.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 RAK

Jako je vazno da kazemo da vam slede dani za promene. Sve ostalo je samo na vama. Imajte na umu da ce doci do toga da vam neko svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Sve ostalo je na vama, imajte na umu da je moguce da se sve promeni.

 

 LAV

Konacno cete moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo. Jednom raku je stalo do vas i spreman je da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Nemojte odustajati od onog sto zelite. Neko vas voli iskreno.

 

 DEVICA

Vazno je da znate da slede dani za ljubav. Da ste vi neko ko ce moci da kaze da je dobio ono o cemu je mastao. Dakle karma deluje u pravom smislu te reci i vama slede trenuci za iznenadjenja. Promene ce biti moguce.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2