Karma nikome ne ostaje duzna:Sledi horoskop upozorenja!

Karma nikome ne ostaje duzna:Sledi horoskop upozorenja!

20. Januara 2024 0 By Dejana

 Nema nimalo sumnje da ce sve doci na svoje. Jako brzo i jako neocekivano.

 

 OVAN

Doslo je vreme da neka dela dodju na naplatu. I dok ce biti onih koji ce se iskreno radovati, vi cete biti znak kojeg ce karma iznenaditi. Sto znaci samo jedno-ono sto ste dali drugima, to mozete ocekivati i vi.

 

 BIK

Moramo da kazemo da je karma resila da vas casti. Itekako je mogcue da cete doci do svog cilja u danima koji su pred nama. Ali,ovo se odnosi samo na karijeru. Ako vam je sada fokus na emocijama znajte da nije dobro vreme.

 

 BLIZANCI

Sve ce doci na svoje. Vi cete biti znak koji ce biti nagradjen i jako srecan. Uvek ste cinili drugima i sada je doslo vreme da se dobro dobrim vrati. Vama napokon stize dugo ocekivana sreca i mislite o tome.

 

RAK

Jako je vazno da kazemo da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da se stalno bori za vas i za vasu ljubav. Sve ostalo je samo na vama, a doslo je vreme da razmislite o tome sta je ono sto od zivota zelite.

 

 LAV

Konacno su pred vama dani za emocije. Mozda ce doci do toga da vam se kolo srece okrene. Dakle, nemojte obecavati mnogo ali uzivajte u onome sto vec imate. Moze vam biti lepo cak i ako ste sami. Znajte to.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 DEVICA

Vazno je da prestanete ocekivati cudo. Zelje su jedno a mogucnosti nesto sasvim drugo. Nemojte obecavati mnogo vec uzivajte u onome sto vec imate. Bice ovo jako zanimljiv period i cini se da je doslo vreme za velike promene.

  Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2