Prošlost se vraća Škorpiji, Strelac dobija ponudu, dok OVOM znaku stižu neočekivani problemi!

Prošlost se vraća Škorpiji, Strelac dobija ponudu, dok OVOM znaku stižu neočekivani problemi!

21. Januara 2024 0 By Leontin Leontin

Prošlost se vraća Škorpijama i njih čeka prilika za povratak na staro…

OVAN

Dragi ovnovi, vi nikome ne trebate verovati na poslu, jer će neke vaše kolege uskoro pokazati svoje pravo lice i one će pokušati da vas optuže za neke probleme za koje vi niste odgovorni. Nažalost, vama na poslu dolazi mnogo toga negativnog.

BIK

Drag bikovi, vama naredni period donosi radost zbog dešavanja u ljubavi, ali vas zato očekuju neke poteškoće sa novcem na koje vi sada ne možete računati. Zbog onoga što vam stiže vaše raspoloženje će se često menjati.

BLIZANCI

Dragi blizanci, vas će sreća uskoro pogledati i zato ćete imati priliku da počnete obavljati zaposlenje kakvo vam zaista i odgovara. Ono što vas očekuje jeste prilika da počnete obavljati posao koji vi dugo vremena želite da obavljate.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RAK

Dragi rakovi, prošlost vam se uskoro vraća i to na razne načine. Vas uskoro očekuju dešavanja kojima se vi sada ne možete ni malo nadati. Ono što vas očekuje jesu dešavanja vezana za neke vaše drage osobe i neke osobe će biti spremne na sve kako biste im vi ukazali još jednu priliku.

LAV

Dragi lavovi, vama će se uskoro desiti nešto jako lepo. Vama uskoro dolazi ostvarenje jednog vašeg cilja i to na prelep način. Vi ćete prosto uspeti da se izborite za nešto za šta se već jako dugo vremena bez previše uspeha pokušavate izboriti.

DEVICA

Drage device, vama uskoro dolaze dešavanja zbog kojih će vaš život postati mnogo drugačiji. Prvo vam dolaze promene na poslu koje će vam se dopasti, pa će vam se onda posle toga desiti nešto sjajno i na planu ljubavi.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2