Bolna istina: U narednom periodu, cetiri znaka zodijaka ce morati da se suoce sa istinom, tuga ih nece zaobici!

Bolna istina: U narednom periodu, cetiri znaka zodijaka ce morati da se suoce sa istinom, tuga ih nece zaobici!

26. Januara 2024 0 By Dejana

Horoskop za sve znakove je pred vama kada je naredni period u pitanju. Neko ce moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo, ali ce biti i onih koji ce sada patiti kao nikada ranije. Evo o cemu je rec, sta sledi, kome se sve menja…

 

  OVAN

Naredni period vama nece biti talican. Vi ste znak koji ce morati da se suoci sa istinom. Predali ste svoje srce nekome ko nikada nece znati i umeti da vas voli na nacin na koji vi to zelite i zasluzujete. Tuga cem biti sastavni deo vaseg  zivota i nama je zao sto to moramo da kazemo ali jedino vam ostaje da iz svega izadjete kao pobednik.

 

 BIK

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da je ovo sjajno vreme za ljubav. Ostalo je samo na vama. Jednom lavu ste vazni i dragi, a sve ostalo je samo na vama. Ucinite ono sto nalaze vase srce. Neko je spreman da vam svoju emociju dokaze na delu. Cini se da je samo pitanje dana kada cete moci da kazete da ste postali pravi miljenik sudbine i zvezda.

 

 BLIZANCI

Sjajan period je pred vama. Ostalo je samo do vas ali jasno je da cete moci da kazete da vas voli jedan rak. Da je odan i iskren i spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Nemojte ocekivati cudo ali znajte da je sada i nemoguce moguce. Vama ljubav tek moze da usledi, to je jako vazno da znate i imate na umu. Razmislite o tome.

 

 RAK

Ono sto je bitno da kazemo jeste da vas voli jedan lav. Da je odan i iskren u svojim namerama i emocijama. Itekako bi mogao da vas usreci. Ali, bitno je da kazemo da je moguce da ce vas na neki nacin i razocarati. Vi toga niste svesni ali cini se da postoji nesto sto krije od vas. Nesto sto bi vama moglo da slomi srce.

 

 LAV

Ono sto treba da znate jeste da je vreme da se suocite sa istinom. Ostalo je sve na vama, ali vazno je da se ponasate  u skladu sa svojim zeljama i potrebama. Bice ovo jako zanimljiv period i jasno je da ste neko ko ce tek moci da kaze da je dobio ono do cega mu je stalo.Sledi sjajan period i emocija vam svakako nece faliti.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 DEVICA

Konacno su pred vama dani za promene. Vi cete biti znak koji ce shvatiti da je voljen. Sve ostalo je zaista na vama ali ako nas pitate za savet.. Ucinite onako kako nalaze vase srce. Ljubav kuca na vasa vrata i sve ce biti moguce brze nego sto mislite. Slede vam dani za odluke ali ce sreca svakako biti na vasoj strani ovog puta.

 Nastavak na sledecoj strani….

Stranice: 1 2