Egipatski horoskop za celu 2024.godinu: I nemoguce postaje moguce,ako dovoljno i od srca nesto pozelimo!

Egipatski horoskop za celu 2024.godinu: I nemoguce postaje moguce,ako dovoljno i od srca nesto pozelimo!

26. Januara 2024 0 By Dejana

Zavirite u tajne svoje sudbine. Sada je pravo vreme da saznate sta je ono sto vam zapravo sledi u bliskoj buducnosti, odnosno do kraja ove godine. Bice ovo zaista period kada ce i nemoguce biti moguce, vazno je da to imate na umu.

 

 OVAN

Kada ste vi u pitanju, egipatski horoskop predvidja period za velike promene. Ako ce neko moci da kaze da je dobio ono sto zeli i da je sreca konacno tu, onda ste to vi.  Jednom raku je stalo do vas i voli vas iskreno, odano, verno i predano. Mislite o tome, ovo moze vrlo lako biti godina za ljubav.

 

 BIK

Ono sto moramo da kazemo jeste da je jasno da postoji neko iz vase proslosti ko je spreman da vam u svemu bude podrska. Neko zeli da vam u svemu bude oslonac i podrska i rame za plakanje. Bitno je da imate na umu da je ovo period za velike stvari.Konacno sledi sjajan period i cinjenica je da ce sreca konacno da vas pogleda.

 

 BLIZANCI

Nemojte ocekivati cudo.Dajte sebi  vremena za ljubav. Neko je spremna da vam svoju emociju dokazuje iz dana u dan. Egipatski horoskop predvidja da je konacno doslo vreme za ljubav i srecu. Neko ste ko ce itekako moci da kaze da je uspeo u svojim namerama. Bice ovo zanimljiva godina za vas.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 RAK

Sudeci po vasim zeljama, cini se da zelite vise od onoga sto mozete da dobijete. I to vam je velika greska.Morate vec jednom da se pomirite sa tim da je jedno zeleti nesto, a nesto sasvim drugo uspeti da to i dobijete. Ovo ce biti godina tokom koje ce i nemoguce biti moguce, i doslo je vreme da se fokusirate na sebe i svoje potrebe.

 

 LAV

Ono sto moramo da kazemo jeste da slede dani za ljubav. Jednom raku je stalo do vas i voli vas kao sto vas niko ranije nije voleo. Nemojte ocekivati cudo vec dajte sebi priliku da shvatite sta je ono sto zapravo zelite. Ljubav moze da bude vas pokretac u svemu ali sve ostalo je samo na vama ovog puta.

 

 DEVICA

Egipatski horoskop predvidja da je doslo vreme da mislite na sebe i na ono do cega vam je iskreno i od srca stalo.Mislite o tome. Bitno je da znate da zaista postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Ostalo je na vama ali je cinjenica da je pitanje vase srece sada samo u vasim rukama.

 Nastavak na sledecoj strani….

Stranice: 1 2