Ljubavni porazi dolaze OVIM znacima, Vaga će dobiti novac, dok Jarčeve čekaju male pobede!

Ljubavni porazi dolaze OVIM znacima, Vaga će dobiti novac, dok Jarčeve čekaju male pobede!

1. Februara 2024 0 By Leontin Leontin

Ljubavni porazi uskoro stižu Lavovima…

OVAN

Dragi ovnovi, vi ćete tokom narednog perioda početi da sumnjate kako u ljubav, tako i u vernost vaše voljene osobe i u to nema dileme. Očekuju vas dešavanja na planu ljubavi sa kojima ni malo nećete moći da budete zadovoljni.

BIK

Dragi bikovi, vi ćete tokom narednog perioda imati osećaj da je za vas samo nebo granica. Sve će vam pogodovati i polaziti za rukom što vi trebate iskoristiti što je moguće više. Vi ćete moći da se izborite za brojne željene stvari.

BLIZANCI

Dragi blizanci, vama naredni period donosi mnogo ljubavnih problema i to zbog toga što će vam postati jasno da vam vaš partner ne veruje dovoljno. Stižu vam dešavanja zbog kojih ćete biti pod jako velikim stresom.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RAK

Dragi rakovi, vama uskoro stiže nešto jako lepo. Ono što vas očekuje jeste ostvarenje nekih vaših ciljeva i to na sjajne načine. Vi ćete uskoro dobiti stvari za koje se borite već jako dugo vremena i nema dileme da će vam to omogućiti sreću.

LAV

Dragi lavovi, ljubavni porazi vam uskoro stižu i oni će vam tako teško pasti. Jako mnogo negativnih dešavanja vam uskoro u ljubavi dolazi i zbog toga bi se lako moglo desiti da se vaša veza završi. Bićete pod velikim stresom.

DEVICA

Drage device, vama će naredni period biti sasvim lep. Prvo ćete dočekati promenu situacije na planu ljubavi vašeg života, pa vas onda posle toga očekuju i neki manji novčani dobici koji će vam takođe jako mnogo značiti.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2