Horoskop do kraja sedmice:Luda sreca tek moze da usledi!

Horoskop do kraja sedmice:Luda sreca tek moze da usledi!

5. Februara 2024 0 By Dejana

 VAGA

Moramo da kazemo da je vazno da znate da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav na delu dokaze i pokaze. Jednom raku je stalo do vas i spreman je da vam bude oslonac.

 

 SKORPIJA

Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Jedan rak je iskren u svojim namerama sa vama. Voli vas vise nego sto mozete a zamislite. Posvetite sebi vreme i nadjite vremena da vam se zelje ostvare.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 STRELAC

Ljubav je vase drugo ime. Slede vam dani za pravu ljubav. Vi ste neko ko ce moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo. Bice ovo zanimljiv period. Do kraja sedmice moze mnogo toga da se promeni.

 

 JARAC

Vazno je da kazemo da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam u svemu dokaze i pokaze svoju emociju. Sve ostalo je samo na vama. Nemojte ocekivati cudo vec idite ka svom cilju korak po korak. Ostalo je samo na vama.

 

 VODOLIJA

Ono sto moramo da kazemo jeste da slede dani za promene. Da cete moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo. Sreca vam kuca na vrata. Ovo ce biti sedmica tokom koje i nemoguce moze da postane moguce.

 

 RIBE

Konacno cete moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo. Bice ovo dani kada ce sreca biti na vasoj strani. Posle niza suza konacno osmeh sledi i vi cete napokon uspeti u svemu sto naumite.

Stranice: 1 2