Ovi zodijaci ce shvatiti da su pogresili:Stize im kajanje!

Ovi zodijaci ce shvatiti da su pogresili:Stize im kajanje!

5. Februara 2024 0 By Dejana

Vazno je da kazemo da slede dani za iznenadjenja. Da ce neko tek moci da kaze da je dobio ono sto je hteo, ali nekome sledi i tezak period…

 

 OVAN

Vi ste znak kojem stize kajanje. Bice vam uskoro jasno da ste pogresili i da ste povredili nekoga ko vas je iskreno voleo. Nista vam drugo ne preostaje osim da se suocite sa posledicama svojih odluka. Itekako je moguce da cete dobiti sansu da svoje greske ispravite.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Doslo je vreme da mislite o sebi i da se posvetite sebi i svemu onome do cega vam je zapravo stalo. Ali i da radite na tome da su sada pred vama dani tokom kojih cete imati priliku da neke svoje greske ispravite. Morate biti iskreni i otvoreno reci gde ste pogresili. U tome nema nista lose.

Ako ste vec nekome slomili srce znajte  da je doslo vreme da se zbog toga pokajate. No, i da naucite lekciju i da ispravite ono sto se ispraviti da.

Vazno je da imate na umu da su sada pred vama dani kada treba da kazete izvini i oprosti. I da znate da nije vazno ko sta kaze vec sta je ono sto vi od svog zivota zelite. Da je doslo vreme da se suocite sa posledicama svojih losih odluka ili postupaka.

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2