Kad zelis da krenes dalje,da zavolis ponovo,ali te sve vuce ka bivsem…

Kad zelis da krenes dalje,da zavolis ponovo,ali te sve vuce ka bivsem…

8. Februara 2024 0 By Dejana

 Ovo je za zenu koja tacno zna sta hoce, i za zenu koja nikada nije uspela da ga zaboravi. Cak ni ako su godine prosle, kao u mom slucaju…

 

Svim srcem zelim da krenem dalje i da tebe zaboravim. Godinama vec nisi moj i nisam tvoja ali meni ne uspeva da sa nekim drugim ostvarim bilo sta.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Jer ti si ona sila koja me vuce ka sebi cak i onda kada mi se cini da nista na svetu nema svrhe. Nekad mi dodje pa pomislim da mi je uspelo da te zaboravim, a onda se javis, i nasmejes me, i vratis me na staro.

Da mogu da te zaboravim i da mogu posle tebe i posle nas nekome novom da dam sansu, ja bih sve dala. Da mogu da ono sto je u proslosti ostavim tamo ali ti si nekako u meni i u mom srcu kao mac u kamenu ma koliko ja pokusavala… Da te zaboravim, da krenem dalje, da se nekome drugom dam.

Ti si onaj jedan i jedini koji je vlasnik ovog ludog srca i ja samo uzalud pricam da si deo proslosti koje ne zelim da se secam. Proslo je tacno cetiri godine od kako nisam tvoja. Od kako me te tvoje usne nisu dotakle, od kako nisam kraj sebe pronasla nekoga ko ume da bude bar tebi slican.

Proklela sam te sto puta ali uvek ti se vratim jer si ono jedino do cega mi je zapravo iskreno stalo. Niko na ovom svetu ne ume da voli kao ti i niko na svetu sa mnom ne ume onako kako ti umes. A nimalo se pri tome ne trudis i ja mrzim to sto sam slaba na tebe.

 

 Nastavak na sledecoj strani….

Stranice: 1 2