Izaberi simbol karme i saznaj sta ti sledi:Jedan je znak da ti sledi kajanje…

Izaberi simbol karme i saznaj sta ti sledi:Jedan je znak da ti sledi kajanje…

9. Februara 2024 0 By Dejana

 AKO STE IZABRALI SIMBOL KARME BROJ TRI

Samo nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Dajte sebi vremena da shvatite sta je ono sto zelite i ponasajte se u skladu sa svojim zeljama.

Jednom raku ste vazni i dragi i sve ostalo je samo na vama. Nekome ste vazni toliko da je spreman da se bori za vas. Da li vi to zelite, to samo vi znate. Ali je jako vazno da ne dajete nikome laznu nadu. Srce nekome mozete da slomite a da toga ne budete svesni.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Ovaj simbol takodje moze da oznaci da se kajete zbog necega iz proslosti. Mozda je doslo vreme da se nekome izvinete. Da nekoga molite za oprostaj. To je ono sto mozda morate kako bi vam osmeh bio na licu,a savest mirna. Nema nista lose u tome da budete iskreni i da kazete da ste pogresili. To je samo dokaz koliko ste vi dobar covek. Koliko ste vi zapravo svesni toga i svoje velicine.

Ako ste nekome slomili srce, doslo je vreme da za to trazite oprostaj. I sve ostalo je samo na vama jer vam moze biti lepo… Neovisno od toga da li ste sami, ali je doslo vreme da kazete da ste pogresili. Da se suocite.

Stranice: 1 2