Posledice mladog meseca u znaku vodolije i uticaj i dalje traju-evo na koga su najjace!

Posledice mladog meseca u znaku vodolije i uticaj i dalje traju-evo na koga su najjace!

10. Februara 2024 0 By Dejana

 Mlad mesec je u znaku vodolije bio 9.februara. Evo prilike da saznate sta sledi.

 

 OVAN

Posledice mladog meseca u znaku vodolije ce biti povoljne za vas. Vazno je da kazemo da nema nimalo sumnje da ce mnogo toga doci na svoje i da ste neko ko ce moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo. Sve ostalo je samo na vama.

 

 BIK

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da nema nimalo sumnje da cete moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo. Vreme je da mislite pozitivno i da se fokusirate na ono sto zelite. Bice ovo dani tokom kojih stizete do svog cilja.

 

 BLIZANCI

Bitno je da nemate lose namere i da nemate velika ocekivanja. Doslo je vreme da se posvetite sebi i da budete iskreni prema ljudima koje volite. Neko je spreman da se bori za vas, i doslo je vreme da se posvetite sebi i uzivate u naletu emocija.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 RAK

Konacno dolaze dani za promene i za ljubav. Neko ste ko ce moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo. Neko ste ko ce moci da kaze da je dobio sve sto je hteo jer su posledice koje je ostavio mlad mesec velike i znacajne. Imajte na umu da iznenadjenja slede.

 

 LAV

Ono sto je vrlo vazno da znate jeste da su sada pred vama dani tokom kojih cete uspeti u svemu sto naumite. Vi ste znak kojem ce energija koju je ostavio mlad mesec doneti samo lepe stvari. Posvetite se sebi ovog puta i uzivajte u naletu emocija.

 

 DEVICA

Konacno su pred vama dani tokom kojih cete doci do svog cilja. Neko vas voli iznad svega i nema nimalo sumnje da samo treba da se posvetite sebi i uzivate u onome sto sledi. Bice ovo zanimljiv period bez imalo sumnje. Posvetite se sebi.

 Nastavak na sledecoj strani….

Stranice: 1 2