Posledice mladog meseca u znaku vodolije i uticaj i dalje traju-evo na koga su najjace!

Posledice mladog meseca u znaku vodolije i uticaj i dalje traju-evo na koga su najjace!

10. Februara 2024 0 By Dejana

 VAGA

Konacno cete moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo. Dakle energija i posledice mladog meseca ce za vas biti lepe. Ono sto treba da znate jeste da nema sumnje da cete moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo.

 

 SKORPIJA

Vrlo je vazno da kazemo da sve dolazi na svoje.Sve je ovog puta moguce. Ostanite ono sto jeste i cinite ono sto nalaze vase srce. Vazno je da kazemo da dolaze dani za velike stvari. Razmislite o tome sta je ono sto od zivota zelite.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

STRELAC

Moramo reci da je vazno da znate sta je ono sto zelite. Vi ste znak koji ce morati da donese neke odluke. Da li ste spremni za novu ljubav to samo vi znate. Ali je cinjenica da postoji neko ko vas voli iskreno i iznad svega. I sve ostalo je na vama.

 

 JARAC

Ono sto moramo da kazemo jeste da nema sumnje da cete moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo. Jednom raku je stalo do vas i voli vas iznad svega. Posvetite se sebi i uzivajte u naletu emocija. Ovo je period za ljubav.

 

 VODOLIJA

Vazno je da se posvetite sebi. Da uzivate u svemu sto sledi. Neko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Krenite ka svom cilju i znajte da je ovog puta bas sve moguce. Posvetite se sebi.

 

 RIBE

Jako je vazno da kazemo da nema sumnje da ce neko moci da kaze da je dobio ono sto hoce. Taj neko ste vi. Sve ostalo je samo na vama. Ostanite u skladu sa svojim zeljama jer mnogo toga samo od vas zavisi i doslo je vreme da razmislite.

Stranice: 1 2