Astro do kraja sedmice:Ovan konacno srecan,Lav blizu svog cilja…

Astro do kraja sedmice:Ovan konacno srecan,Lav blizu svog cilja…

12. Februara 2024 0 By Dejana

Vazno je da kazemo da dolaze dani za promene i za iznenadjenja.

 

 OVAN

Do kraja sedmice ce doci do toga da se neke zelje ostvare. Vazno je da znate sta je ono sto zelite i da se ponasate u skladu sa tim. Bice ovo zanimljiv period i cini se da nema sumnje da su sada pred vama sjajni dani i trenuci.

 

BIK

Ono sto je vazno da kazemo jeste da ste znak koji ce moci da kaze da je postao miljenik sudbine. Dakle do kraja ove sedmice ce doci do toga da vam se neke zelje ostvare. Jednom lavu je stalo do vas, ponasajte se u skladu sa situacijom.

 

BLIZANCI

Vazno je da kazemo da je doslo vreme za ljubav. Neko iz vase proslosti je spreman da vam svoje emocije dokaze na delu. Da li vi zelite isto i da li zelite da pocnete sa nekim ispocetka, to je samo na vama. Ali je izvesno da promene tek slede.

 

RAK

Ono sto je vazno da kazemo jeste da je bitno da znate sta je ono sto zelite. Cekaju vas neke velike odluke. Neko je spreman da se bori za vas i neko zeli da dobije vas oprostaj. Da li ce doci do toga to samo vi znate. Razmislite o tome i ponasajte se u skladu sa tim.

 

 LAV

Moramo da kazemo da je vazno da znate da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da se izbori za ono sto hoce, a to ste vi. Imajte na umu da sledi period tokom kojeg cete doci do svog cilja i moci da kazete da ste dobili ono sto vase srce  zeli.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 DEVICA

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da nema nimalo sumnje da su sada pred vama dani tokom kojih cete doci do svog cilja. Bitno je da znate da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu.

 Nastavak na sledecoj strani….

Stranice: 1 2