Astro do kraja sedmice:Ovan konacno srecan,Lav blizu svog cilja…

Astro do kraja sedmice:Ovan konacno srecan,Lav blizu svog cilja…

12. Februara 2024 0 By Dejana

 VAGA

Ono sto je vazno da kazemo jeste da cete u narednim danima doci do svog cilja. Moramo da kazemo da je doslo vreme da se neke zelje ostvare. Da je bitno da se posvetite sebi i da uzivate u onome sto vec imate. Iznenadjenja tek mogu da uslede.

 

 SKORPIJA

U narednim danima cete moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo. Ljubav vam kuca na vrata. Postoji neko ko je spreman da se bori za vas i da vam svoje emocije dokaze na delu. Nemojte zaboraviti da je doslo vreme da uzivate u zivotu.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 STRELAC

Konacno ce doci do toga da se kolo srece okrene. Bitno je da znate da cete u narednim danima moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo. Iznenadjenja slede kada je u pitanju novac. Sto se tice emocija, bolje da sacekate bolje dane.

 

JARAC

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da nema nimalo sumnje da dolaze dani za ljubav. Da li ste spremni da se borite za ono sto zelite i da li ste spremni da istrajete u svemu sto naumite. Neko vas voli iznad svega.

 

 VODOLIJA

Ljubav vam kuca na vrata. Doslo je vreme da se kolo srece okrene. Ostalo je na vama, nemojte ocekivati mnogo ali uzivajte u onome sto imate. Neko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze. Imajte na umu da je bitno da uzivate u onome sto imate.

 

RIBE

Jako je vazno da kazemo da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. U narednim danima cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite i sreca ce biti na vasoj strani. Bitno je da ne dizete ruke od svojih zelja.

 

Stranice: 1 2