Neke ljubavi se nikada ne prebole:Bivsi partner ovih znakova zeli novu sansu!

Neke ljubavi se nikada ne prebole:Bivsi partner ovih znakova zeli novu sansu!

14. Februara 2024 0 By Dejana

Bitno je da neko zna sta je ono sto zeli i da neko donese odluku o svojoj buducnosti…

 

 OVAN

Neko ste ko i dalje misli o ljubavi iz proslosti. Moramo da kazemo da je bitno da uzivate u onome sto imate. Bice ovo trenuci tokom kojih cete doci do svog cilja i znajte da, ako patite zbog nekoga iz proslosti, da ta osoba isto oseca. Da joj je isto stalo do vas. Ono sto je vazno da kazemo jeste da ovo nikako nije vreme za ponos.Da zapravo treba da se fokusirate na ono do cega vam je stalo i da idete kroz zivot nasmejani i ponosni na ono sto jeste.

Ako vam je neko iz proslosti u mislima sada je pravo vreme da se fokusirate na to da je vratite u svoj zivot.

Ta osoba i dalje misli o vama pa cak i ako ima nekoga pored sebe, vi ste joj u mislima. U periodu koji sledi vi cete biti znak koji ce itekako moci da kaze da je srecan i da je dobio ono sto je zeleo…

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

  VODOLIJA

Vi ne mozete ni da zamislite koliko ste voljeni. Neko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Ostanite ono sto jeste i poslusajte glas svog srca. Ovo je period tokom kojeg cete moci da kazete da vam je krenulo na bolje. I ostalo je sve do vas jer je cinjenica da su sada pred vama dani kada cete saznati da bivsi partner sa vama zeli jos jednu sansu.

Da li cete oprostiti ili ne, to je samo na vama ali je bitno da u svakom trenutku tacno znate sta je ono sto zelite i da se ponasate u skladu sa svojim zeljama i osecanjima. Sve ostalo je na vama.

Ali treba da imate na umu jednu vaznu cinjenicu… Vi ste znak koji je poseban ali i koji je jako tvrdoglav. I ako ne pristanete na kompromise, ne samo vi, vec i vas partner…  Onda ne vredi ljubav, ma koliko da ona bila jaka. Mislite o tome.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2