Ovim znacima sledi tezak i bolan period:Mozda ce biti prevareni ili izdani!

Ovim znacima sledi tezak i bolan period:Mozda ce biti prevareni ili izdani!

15. Februara 2024 0 By Dejana

 Ako ste rodjeni u ovim znacima, znajte da je izvesno da vam sledi tezak period… No, znajte i da posle svake kise dodje Sunce.

 

 BIK

Dragi bikovi,doslo je vreme da ispastate zbog svojih losih odluka. Znamo da to zvuci grubo ali prosto, to je cinjenica. Vi ste znak koji  ce moci da kaze da je dobio ono sto zasluzuje. Slomili ste nekome srce, i sada je doslo vreme da vam se dobro dobrim vrati. Imajte na umu da je sada doslo vreme da se suocite sa posledicama svojih losih odluka.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Doci ce do toga da vam se u zivotu pojave neki ljudi koji ce vas podsetiti na nesto sto ste ostavili iza sebe. Ili, bar ste mislili da ste ostavili.

Neko ce vas izdati, ali znajte da je sve to karma uredila. Kada neko ne ceni ono sto ima,  onda pre ili kasnije zbog toga zazali, a vas upravo to ceka. Nemate drugu opciju osim da iz svega izadjite kao pobednik. Da shvatite ovo kao vaznu zivotnu lekciju, posle koje cete nauciti da cenite neciju ljubav. Jer, da ste imali svest o tome koliko je nekome stalo i da ste tu osobu cenili… Vi bi ste sada  bili srecan covek!

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2