U sedmici od 19. do 25.februara:Saznajte sta vas ceka tokom narednih sedam dana!

U sedmici od 19. do 25.februara:Saznajte sta vas ceka tokom narednih sedam dana!

18. Februara 2024 0 By Dejana

VAGA

Moramo da kazemo da je vazno da znate sta zelite. Neko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Ali ostalo je samo na vama. Jako je vazno da se fokusirate na ono sto zeli vase srce jer je sve ostalo na vama.

 

 SKORPIJA

Ono sto treba da znate jeste da je doslo vreme za ljubav. Sve ostalo je na vama. Konacno cete moci da kazete da ste dobili ono sto vase srce zeli. Fokusirajte se na ono do cega vam je stalo i sve moze da se dovede u red.

 

 STRELAC

Jako je vazno da znate da vas neko voli. Da su sada pred vama dani tokom kojih cete doci do svog cilja. U sedmici koja je pocela vi ste znak kojem se menja zivot. Znajte da postoji neko kome ste jako vazni i dragi.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 JARAC

Uzivajte u danima pred nama. Neko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Bice ovo period tokom kojeg cete moci da kazete da ste voljeni. Da sledi period kada ce kolo srece konacno da se okrene. Vi ste to zasluzili.

 

 VODOLIJA

Moramo da kazemo da je doslo vreme za ljubav. Ostanite ono sto jeste i pustite da vas vodi vase srce. Bice ovo period tokom kojeg cete uspeti u svemu sto naumite. Nemojte zaboraviti da vas neko voli iznad svega.

 

 RIBE

Moramo da kazemo da je doslo vreme da se ostvarite na polju emocija. Samo ucinite onako kako vam nalaze vase srce. Bice ovo period kada se kolo srece okece i kada mogu da se dese neka velika pomirenja. Ljubav je vase drugo ime.

Stranice: 1 2