Do kraja februara:Slede nam zadnji dani meseca,i evo kome ce biti nezaboravni!

Do kraja februara:Slede nam zadnji dani meseca,i evo kome ce biti nezaboravni!

19. Februara 2024 0 By Dejana

VAGA

Konacno cete moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo. Dakle jasno je da nema sumnje da cete biti znak koji ce biti miljenik sudbine u danima pred nama. Nemojte odustajati od onog sto naumite.

 

 SKORPIJA

Vazno je da znate da vas neko voli. Da je jednom raku stalo do toga da vas usreci. Da li ste vi spremni za novu ljubav, to vi samo znate, ali je bitno da uzivate u naletu emocija koje slede. Sreca konacno stize.

 

STRELAC

Konacno cete moci da kazete da ste postali miljenik sudbine. Jednom raku ste vazni i dragi vise nego sto mislite. Nemojte ocekivati cudo vec uzivajte u onome sto vec imate. Ljubav vam je drugo ime.

 

 JARAC

Ljubomora vam pravi probleme. To je ono sto moramo da kazemo. Sledi vam prilika da se kolo srece okrene i sve ostalo je samo na vama. Ali, ako nastavite da sumnjate i proveravate voljenu osobu na kraju cete bez nje i ostati…

 

 VODOLIJA

Vazno je da znate da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Uskoro ce vam biti jasno o kome je rec. Nemojte zaboraviti da je zivot jedan, i da sve dolazi na svoje u danima pred nama.

 

RIBE

Ljubav je vase drugo ime. Mislite o tome. Bice sve moguce u danima koji slede. Razmislite o tome sta vam treba i ucinite kako nalaze vase srce. Neko ste ko ce moci da kaze da je i dobio ono do cega mu je stalo. Do kraja februara slede desavanja.

Stranice: 1 2