Horoskop do kraja sedmice:Do 25.februara sudbina moze da se poigra!

Horoskop do kraja sedmice:Do 25.februara sudbina moze da se poigra!

19. Februara 2024 0 By Dejana

VAGA

Ono sto moramo da kazemo jeste da su sada pred vama dani za pravu ljubav. Jednom lavu ste vazni i dragi i voli vas kao sto vas niko nije voleo. Bice ovo sedmica tokom koje ce vam krenuti na polju emocija i ljubavi.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da su sada pred vama dani za velike stvari. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Uzivajte u naletu emocija, znajte da ste zasluzili da imate nekoga ko ce vas voleti.

 

 STRELAC

Nemojte odustajati od onog sto naumite. Bice ovo sjajan period i cini se da ce sve doci na svoje. Neko ste ko ce moci da kaze da je dobio ono o cemu je mastao, sve ostalo je do vas. Ucinite onako kako nalaze vase srce.

 

 JARAC

Sudbina ima svoje planove i vi ste znak koji ce do kraja meseca itekako moci da kaze da je srecan. Ostanite ono sto jeste i ponasajte se u skladu sa svojim zeljama.Ljubav moze da pobedi cak i ako vama tako ne deluje.

 

 VODOLIJA

Konacno su pred vama dani za promene. Dani kada cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Jednom raku ste vazni i dragi i voli vas iznad svega. Uzivajte u svemu sto sledi jer ste vi srecu zasluzili.

 

 RIBE

Konacno cete moci da kazete da ste postali miljenik sudbine. Postoji neko ko vas voli iznad svega i ko je spreman da vam svoju ljubav na delu dokaze. Razmislite o tome i znajte da ste nekome jako vazni…

Stranice: 1 2