Vreme je da se suoce sa prosloscu:Ovim znacima sledi bitan susret!

Vreme je da se suoce sa prosloscu:Ovim znacima sledi bitan susret!

19. Februara 2024 0 By Dejana

 

 STRELAC

Vreme je da shvatite sta je istina i da se pomirite sa njom. To je ono sto moramo da kazemo. Vi ste osoba koja je dugo patila ali svemu tome konacno dolazi kraj.

Nemojte zaboraviti sta je ono sto zelite i ponasajte se u skladu sa tim. Vama sledi susret sa nekim iz proslosti i zeleli vi to ili ne, morate doneti odluku. Da li zelite da nastavite tamo gde ste stali? Da li je to ono sto vas cini srecnima? Da li je to prava ljubav? Vi treba da znate sta je ono sto zelite jer samo u tom slucaju cete moci da kazete da ste srecni i sve ostalo je jedino na vama. Uzivajte u tome…

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 RIBE

Drage ribe, doslo je vreme da se kolo srece okrene. Vreme je da svako od vas dobije ono sto zeli. Imajte na umu da je doslo vreme da mislite na sebe i na ono do cega vam je zapravo stalo. Bice ovo dani tokom kojih cete uzivati u svemu i moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo.

Suociti se sa prosloscu nece biti lako ali vi ste neko kome ce ovaj susret doneti samo dobre stvari. Mozda cete zapravo nastaviti sa tom osobom tamo gde ste stali i konacno uzivati u zivotu na pravi nacin.

Jer, mozda je vreme koje je proslo bilo dovoljno da shvatite gde ste, sta zelite, sta vam treba… Razmislite o tome. I znajte da zivot ima svoje planove.

Ako je neko ostao u proslosti, onda je ostao. I ne vracajte ga. Do vas je jer vase srce dobro zna sta zelite i sta vam za srecu treba. Cuda ce biti moguca, i to brze nego sto mislite. Neka vas zivot bude samo vasa stvar.

 

Stranice: 1 2