Zeni koja uvek zavoli pogresnog,zeni koja vecito pati zbog ljubavi…

Zeni koja uvek zavoli pogresnog,zeni koja vecito pati zbog ljubavi…

24. Februara 2024 0 By Dejana

 Zeni koja je uvek bila ona koja voli one koji nju nikada nisu. I nece voleti…

 

Zeni koja je za ljubav dala sve. Zeni kojoj kao da je sudjeno da vecito pati zbog ljudi koji nicega nisu vredni. Zeni koja je zasluzila mnogo vise od onoga sto ima. Zeni koja je zasluzila pravu ljubav…

A uvek si patila. I uvek si davala sve od sebe za one koji nisu zasluzili bas nista. Ti si od onih zena koje su za pravu ljubav cinile sve sto su mogle i cine i dalje,a  nikako da nadju pravu osobu. To je ono sto je jasno, izvesno, ono sto nikako ne mozes da promenis…  Jedino ti ostaje da odes. Da kazes zbogom svim onim ljudima koji nikada nisu umeli i znali da cene ono sto sa tobom imaju. Jer ti si zena koja ce moci da bude srecna tek onda kada  nauci da prepozna pravog. A da svima ostalima kaze zbogom, jer nemas drugu opciju.

Ti si zena koja je zasluzila da joj krene na bolje ali se cini da ces  morati da cekas jos neko vreme pre nego se to i desi.

Ti si zena koja je zasluzila srecu ali ta sreca nikako da se desi. I imaj na umu da je doslo vreme da se posvetis sebi i da je doslo vreme da uzivas u svemu sto sledi i da ce jednom i to da se desi.

Jednom kada pogresnom kazes zbogom, jednom kada naucis da prepoznas dobrog coveka.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

To se nece desiti tek tako ali moze da usledi. To se nece desiti preko noci ali znaj da jednom hoce.

Kada neko ume da voli kao ti, kada neko ume da se da srcem i dusom kao ti… Takav neko pre ili kasnije i dobije ono sto zeli. Ono sto zasluzuje, a ti zasluzujes srecu.

Ovo je tekst zeni koja je vecito lila suze zbog muskaraca koji nikada nisu bili vredni ni toga da im kaze zdravo, a kamoli nesto vise.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2