Zakon karme i njenih posledica , evo sta vam sprema za naredni period !

Zakon karme i njenih posledica , evo sta vam sprema za naredni period !

25. Februara 2024 0 By Luca

Karma je koncept koji se odnosi na zakon uzroka i posledice, odnosno na ideju da naše postupke prati odgovarajuća reakcija. Prema verovanju, naši postupci u prošlosti mogu uticati na našu sadašnjost i budućnost. Evo šta karma sprema za sve znakove horoskopa u narednom periodu:

Ovan (21.3. – 19.4.): Karma vam donosi priliku da se suočite sa svojim impulsivnim postupcima iz prošlosti. Ako ste nekoga povredili ili doneli brzoplete odluke, sada je vreme da preuzmete odgovornost za svoje postupke i ispravite greške. Budite pažljivi i razmislite pre nego što donesete odluke koje mogu imati dugoročne posledice.

Bik (20.4. – 20.5.): Karma vam donosi priliku da se fokusirate na materijalnu sigurnost i vrednosti. Ako ste u prošlosti bili previše vezani za materijalne stvari ili ste zanemarili svoje duhovne potrebe, sada je vreme da pronađete ravnotežu. Budite zahvalni na onome što imate i delite svoje resurse sa drugima.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Blizanci (21.5. – 20.6.): Karma vam donosi priliku da se fokusirate na komunikaciju i iskrenost. Ako ste u prošlosti bili previše površni ili ste izbegavali teške razgovore, sada je vreme da budete iskreni prema sebi i drugima. Budite pažljivi u svojim rečima i izražavajte svoje misli i osećanja na jasan i otvoren način.

Rak (21.6. – 22.7.): Karma vam donosi priliku da se fokusirate na emocionalnu podršku i brigu o drugima. Ako ste u prošlosti bili previše zatvoreni ili ste zanemarili potrebe drugih, sada je vreme da pokažete svoju empatiju i saosećanje. Budite pažljivi prema svojim voljenima i pružite im podršku u teškim trenucima.

Lav (23.7. – 22.8.): Karma vam donosi priliku da se fokusirate na poniznost i deljenje uspeha sa drugima. Ako ste u prošlosti bili previše egoistični ili ste sebe stavljali ispred drugih, sada je vreme da pokažete skromnost i podržite druge u njihovim uspesima. Budite velikodušni i delite svoje talente i resurse sa drugima.

Devica (23.8. – 22.9.): Karma vam donosi priliku da se fokusirate na samoprihvatanje i prihvatanje drugih. Ako ste u prošlosti bili previše kritični prema sebi ili drugima, sada je vreme da prihvatite svoje mane i vrline. Budite saosećajni i prihvatite druge onakve kakvi jesu, bez osude ili kritike.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2