Do kraja sedmice:Rak dobija ono sto zeli,Strelac posebno srecan…

Do kraja sedmice:Rak dobija ono sto zeli,Strelac posebno srecan…

26. Februar 2024 0 Von Dejana

 Pocela je jos jedna sedmica. Ovog puta, sedmica kojom se zavrsava mesec februar…

 

OVAN

Vi ste znak koji ce do kraja sedmice doziveti promene. Neki od vas ce cak moci da kazu da su se ludo zaljubili. Neko ste ko se cesto vodi glasom razuma ali vreme je da se dese promene. Itekako ste vi nekome vazni.

 

BIK

Ono sto je vazno da kazemo jeste da je doslo vreme za ljubav. Vi ste neko ko ce do kraja sedmice dobiti dokaz necijih emocija. Jedna osoba iz vase blizine prema vama gaji jake emocije. Mozda se vama sada tako ne cini, ali joj jeste iskreno stalo.

 

BLIZANCI

Ono sto treba da znate jeste da ste voljeni. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Bice ovo sjajni dani i emocije itekako mogu da uslede…

 

RAK

Ono sto moramo da kazemo jeste da je doslo vreme za odluke. Vi cete biti znak koji ce moci da kaze da je dobio ono sto zeli.Sve ostalo je samo na vama. Razmislite o tome i zapitajte se sta je ono sto vam treba.

 

LAV

Konacno cete moci da kazete da ste dobili ono sto ste zeleli. Jednom raku ste vazni i dragi. Sve ostalo je samo na vama. Moze vam biti lepo cak i ako ste sami i slobodni ali ako nas pitate… Trebalo bi da mu date sansu.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

DEVICA

Vazno je da znate da je mnogo toga sada na vama. Neko vas voli iznad svega te je spreman da se bori za vas. Da li ce do toga doci to samo vi znate ali je cinjenica da je mnogo toga na vama. Mislite o tome i uzivajte.

 Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2