Mali horoskop za mart:Astro za sve znakove zodijaka!

Mali horoskop za mart:Astro za sve znakove zodijaka!

26. Februara 2024 0 By Dejana

 VAGA

Ono sto treba da znate jeste da je jednom raku stalo do vas. Da vas voli onako kako vas niko nikada nije voleo. Sve ostalo je samo na vama. Moze vam biti lepo cak i ako ste sami i slobodni. Mislite o tome.

 

SKORPIJA

Neko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Nekome ste vazni i dragi i neko je spreman da vam u svemu bude oslonac. Da li ste vi spremni za nove emocije? Mislite o tome. Odluka je na vama.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 STRELAC

Konacno cete moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo. Jednom raku ste vazni i dragi i spreman je da vam svoju emociju dokaze na delu. Ucinite ono sto nalaze vase srce. Moze vam biti jako lepo.

 

 JARAC

Konacno cete biti srecni. Vi ste neko ko je mnogo patio ali svemu tome konacno dolazi kraj. Jednom raku ste vazni i dragi i spreman je da vam svoju emociju dokaze na delu. Sve ostalo je na vama, mislite o tome.

 

 VODOLIJA

Ljubav je ono sto vam nedostaje. To je ono sto moramo da kazemo. Sledi vam period kada ce ljubav da pobedi. Neko ste ko ce biti iskreno srecan i moci da kaze da je dobio ono sto zeli. Neka ovo budu dani za radost.

 

 RIBE

Mart ce biti mesec za desavanja kakva vi sada ne ocekujete. To je ono sto moramo da kazemo. Svakako da vas cekaju neke odluke. Ucinite ono sto nalaze vase srce jer nema nimalo sumnje da ce i nemoguce biti moguce.

Stranice: 1 2