Ljubavne radosti i tuge:Mart ce jednom znaku doneti bolan raskid!

Ljubavne radosti i tuge:Mart ce jednom znaku doneti bolan raskid!

28. Februara 2024 0 By Dejana

 VAGA

Konacno cete moci da kazete da ste dobili sve do cega vam je stalo. Bice ovo sjajan period i vi ste neko ko ce uspeti da ostvari svoje zelje. Cinite ono sto nalaze vase srce jer je jasno da iznenadjenja tek slede.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Ono sto moramo da kazemo jeste da je doslo vreme za ljubav. Dakle mart moze da bude mesec kada cete uspeti u svemu sto naumite. Jednom lavu je stalo do vas i voli vas kao sto vas niko nije voleo. Sve ostalo je do vas.

 

STRELAC

Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite.Bice ovo dani kada ljubav moze da pobedi. Posle niza suza vi cete biti znak koji ce dobiti ono sto je zeleo. Sve ostalo je samo na vama, nemojte ocekivati cudo.

 

 JARAC

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da vas voli jedan lav. Da je odan i veran. Sve ostalo je na vama. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Mnogo toga je sada samo na vama. Razmislite.

 

 VODOLIJA

Vazno je da ne obecavate mnogo. Da ne ocekujete mnogo. Ovo je period tokom kojeg je sve moguce. Kolo srece se okrece, vazno je da neko zna sta je ono sto zeli. I da se neke odluke donesu.

 

RIBE

Ono sto moramo da kazemo jeste da je vazno da znate ko je osoba koja je spremna da vam svoju ljubav dokaze na delu. Imajte na umu da je mnogo toga moguce kada je mesec mart u pitanju.

Stranice: 1 2