LJUBAVNI VIKEND HOROSKOP! Ovaj vikend nosi VELIKE PROMENE!

LJUBAVNI VIKEND HOROSKOP! Ovaj vikend nosi VELIKE PROMENE!

29. Februara 2024 0 By Luca

OVAN

Morate da shvatite da ne mzoete dobiti sve sto pozelite i nazalost tokom sledeca dva dana vam u ljubavi bas i nece cvetati ruze.Nemojte dozvoliti da vam to pokvari raspolozenje –   bice ljubavi i za vas.

BIK

Ovo nije idealan period za ulazak u novu vezu i zato je nas iskreni savet da tokom naredna dva dana obratite vise paznje na posao i na neke druge stvari.Ostavite  ljubav po strani jer suze niko ne zeli.

 

BLIZANCI

Vi ste obecali nekom nesto i sada ta osoba  ocekuje da vi to i ispunite.To nece biti nimalo lako iako ste to ocekivali i shodno tome,  moguce je da cete nekom slomiti srce iako vi to naravno niste zeleli.

 

RAK

Odlicna prilika za slobodne rakove jer bi ste tokom sledeca dva dana mogli upoznati osobu koja bi mogla da postane jako vazan deo vaseg zivota.Nema razloga da bezite od ljubavi vec joj idite u susret.

 

LAV

Moze se reci da vam slede vam slede dva mirna dana sto se  ljubavi tiče. Ali vama to necen  smetati jer cete dobiti priliku  da se ostvarite na polju posla. Sledi vam ponuda koju necete moci da odbijete. Iako je u ljubavi sve uredu vama će fokus biti na poslovnom planovima.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

DEVICA

Vi cete tokom  vikenda  biti veoma ljubomorni bilo da ste u vezi ili ne.Toliko vam je do jedne osobe stalo da prosto nikako ne mozete da se pomirite sa tim da se bilo ko nadje u njenom drustvu.

 

VAGA

Vikend u kome ce vage koje su u vezi uzivati kao nikada do sada.Moze se reci da vas ocekuje najlepse iznenadjenje u zivotu  i sto je vaznije od svega,dokaz koliko je voljenoj osobi stalo do vas.

 

SKORPIJA

Umorni ste od toga da se borite za jednu osobu. Tokom sledeca dva dana cete uciniti sve da je izbrisete iz svojih misli. Ali u nedelju uvece nikako necete moci da izbegnete susret sa njom i sve ce krenuti ispocetka…

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2